Joy

For those who need the joy
 
IndexIndex  FAQFAQ  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Regels & richtlijnen voor het creatief

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lotte
Admin
avatar

Posts : 10415

BerichtOnderwerp: Regels & richtlijnen voor het creatief   ma 9 apr 2012 - 9:03

Om het ook bij de creatieve afdeling het een beetje netjes en sfeervol te houden, hebben we enkele regels opgesteld. Dit zijn er veel minder als bij de rpg en de algemene dingen, maar je moet ze nog wel steeds na gaan. En daarbij, zó streng zijn we nu ook weer niet.

Art
1. Hier is het verboden om een creatie over reclame te maken van een andere site of wat dan ook. Reclame maken doe je maar ergens anders, dit wordt niet op het OurJoy forum gedaan.
2. Als je iets plaatst, zet dit dan om in een link. De pagina moet niet uitgerekt worden door een wallpaper. Je kan even testen door bijvoorbeeld te kijken of wat je wilt plaatsen de lay-out vergroot, als dat zo is, zet het dan in een link.
3. Je kan hier pc creaties, schilderijen, tekeningen en alle andere dingen plaatsen die wat met art te maken hebben, zolang het geen schrijfsel is.

Schrijfsels
(Misschien is het handig als je voor jouw topic [verhaal] of [gedicht] zet, maar dat kan je zelf kiezen.)
Verhalen:
1. Let hier op je AN, gebruik geen OVERVLOEDIGE HOOFDLETTERS, misschien af en toe eens, maar schrijf niet een heel verhaal in hoofdletters.
2. Net zoals je moet letten op overvloedige hoofdletters, moet er ook gelet worden op overvloedige tekens. Als het gaat van “Wat zal er verder gebeuren?” doe dit dan niet zo: “Wat zal er verder gebeuren???????”, maar hou het bij één vraagteken.
3. Gebruik geen smileys in je verhaal, in boeken staan ook geen smileys.
4. Zorg dat er in je verhaal een inhoud zit.
5. Ga niet van de ik-vorm naar de derdepersoonsvorm schrijven, dit is onoverzichtelijk. Blijf bij hetzelfde perspectief.

Over de gedichten heb ik niet veel te zeggen. Zorg dat de taal goed is en hier ook geen overvloedige hoofdletters/leestekens. Je kan elke categorie gebruiken: liefde, haat, emotie, pijn, verlies, alles wat je maar kan bedenken. Zorg wel dat het een beetje netjes blijft, ga niet helemaal vies beginnen doen.

Door Linguist: Nog even dit, in een gedicht zitten veel witregels (regels over slaan, eerder naar volgende regel, dan dat die vol is), zorg wel dat die witregels iets bij dragen aan het gedicht en dat het geen loze witregels zijn.

________________________
Slip away, you'll never make it through by the way.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Regels & richtlijnen voor het creatief
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Joy :: Creatief :: Mededelingen-
Ga naar: